İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım minibüsçülerle buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Minibüsçüler Esnaf Odası üyeleriyle birlikte düzenlenen toplantı programında buluştu.
Başkan İsmet Yıldırım minibüsçülerle buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Şubat 2024 Pazar 11:18

Yerel seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Başkan İsmet Yıldırım, bu kez Ümraniye Minibüsçüler Esnaf Odası üyeleriyle bir araya geldi.

NİZAM SAĞLAM: “KATKILARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Ümraniye Minübüsçüler Odası Başkanı Nizam Sağlam, “Sayın Belediye Başkanımıza Ümraniye’ye hizmetlerinden dolayı ve özellikle de bizlere minibüsçüler odasının yapımına katkılarından dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İSMET YILDIRIM: “NEREDE KALDIĞIMIZI HEP BİRLİKTE GÖRMÜŞ OLACAĞIZ”

Minibüsçülerin mesleğinin önemine değinerek konuşmasına başlayan, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ise, “Ümraniye’mizin en güzel mekanlarından birini minibüsçü kardeşlerimize verdik. Ümraniye’mize de bu yakışırdı. İnşallah İstanbul’a da yakışan hizmetleri görmek istiyoruz. Fetret devrini artık sonlandıralım. Sizden ricam 31 Mart’ta AK Parti belediyeciliğini İstanbul’a iade edelim. Nerede kaldığımızı hep birlikte görmüş olacağız” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi