İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleriyle birlikte bir araya geldi.
Başkan İsmet Yıldırım şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mart 2024 Pazar 13:32

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı’nda şehit aileleri ve gazilere düzenlenen programa Başkan İsmet Yıldırım’ın yanı sıra Ümraniye İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın da katıldı.

“ASKERLERİMİZİN NÖBETİ VE EMNİYET GÜÇLERİMİZİN YAPTIĞI HİZMETLER SAYESİNDE BU MEMLEKET AYAKTA DURUYOR”

Şehit aileleri ve gazilerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan İsmet Yıldırım, “Ramazan ayımız mübarek olsun. Rabbim inşallah bin aydan daha hayırlı kadir gecesine de erişmemizi nasip etsin. Sizler bu memleketin en önemli insanlarısınız. Askerlerimizin nöbeti ve emniyet güçlerimizin yaptığı hizmetler sayesinde bu memleket ayakta duruyor. Her zaman sizlerin yanındayız ve emrinizdeyiz. Biliyorsunuz 31 Mart’ta seçim var. Ümraniye Belediye Başkanı olarak adayınızım. Murat Kurum Bey de İstanbul da aday inşallah güzel şehrimizi muradına erdireceğiz. Beni de unutmayın” dedi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi