İstanbul Gündemi

Ümraniyeli çocuklar Etno Tır ile doyasıya eğlendi

Dünya Etnospor Konfederasyonu’na ait geleneksel oyunların yer aldığı gezici mobil etkinlik tırı Ümraniyeli çocuklarla buluştu. Belediye Meydanı’nda kurulan oyun tırı içerisinde; binicilik, mas güreşi, okçuluk, ok savaşları, mangala, dokuztaş, üçtaş, salıncak, kale oyunu ve çömlek oyunları yer aldı.
Ümraniyeli çocuklar Etno Tır ile doyasıya eğlendi
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Mart 2024 Perşembe 15:13

Ümraniye Belediye bahçesinde kurulan "Etnospor Etkinlik Tırı"nda mas güreşi, okçuluk, ok savaşları, masa oyunları, çömlek oyunu, salıncak ile mangala gibi etkinlikler düzenlendi.

ÇOCUKLARA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

Çocuk ve yetişkinler etkinliklere katılarak, geleneksel sporları ve oyunları deneyimleme fırsatı buldular. Etkinliklerin sonunda çocuklara boyama kitabı ve çeşitli hediyeler verildi.

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU YÜZLERİNE YANSIDI

Dünya Etnospor Federasyonu’nun hazırladığı geleneksel oyun tırında gönüllerince vakit geçiren çocukların mutluluğu ise yüzlerine yansıdı. Yay gerip ok atan çocuklar, geleneksel oyunlarla da keyifli dakikalar geçirdi. Çocuklar, tırın kendileri ile buluşmasına vesile olanlara teşekkür etti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi