İstanbul Gündemi

Başkan İsmet Yıldırım vatandaşın hayır duasını aldı!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Esenkent semt pazarındaki esnafa ve vatandaşlara balık ekmek hazırladı. Pazarı ziyaret eden bir vatandaş “Başkanım, inşallah yeniden siz seçilirsiniz” dedi. Pazarı ziyaret eden diğer vatandaşlar da hep bir ağızdan “amin” dedi.
Başkan İsmet Yıldırım vatandaşın hayır duasını aldı!
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Mart 2024 Çarşamba 11:23

Semt pazarındaki vatandaşlara balık ekmek ikramında bulunan Başkan Yıldırım, “İlçemizde kurulan diğer semt pazarlarında da balık ekmek ikramımız devam edecek. Şimdiden pazarı ziyaret eden, yolu Ümraniye’den geçen tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun” dedi.

MANTAR VE LAHANA TEZGÂHLARINDAN TÜM ÜRÜNLERİ SATIN ALDI

Balık ekmek dağıtımı esnasında pazarı ziyaret eden vatandaşlardan biri “Başkanım, inşallah yine siz seçilirsiniz” şeklinde dua etti. Pazarda bulunanlar da hep bir ağızdan amin dedi. Başkan Yıldırım ayrıca, pazardaki mantar ve lahana tezgâhlarından tüm ürünleri satın alarak, alışveriş için pazara gelenlere dağıttı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi