İstanbul Gündemi

Başkan Karaalioğlu: ‘Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için bir fırsattır’

Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, paylaştığı kandil mesajında, “Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için bir fırsattır” ifadelerini kullandı.
Başkan Karaalioğlu: ‘Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için bir fırsattır’
Haberler / Politika
26 Eylül 2023 Salı 09:51

“KEREM VE CÖMERTLİĞİNİ ÖZÜMSEYECEĞİMİZ BİR TAZELENME MEVSİMİDİR”

“Bu kutlu gecede insanlığa ab-ı hayat olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini kutlarken, aynı zamanda onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlâkını tanımak, getirdiği evrensel çağrıyı anlamak ve bütün bunların özünde barındırdığı ruhu şahsımıza, ailemize, çevremize ve çağımıza taşımak duasıyla nefislerimizi tezkiye ediyoruz. Mevlid-i Nebi, insanı insan yapan, varlık âleminin yaratılış sebebi, bütün güzelliklerin kendisinde buluştuğu bir şahsiyet olan Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini özümseyeceğimiz bir tazelenme mevsimidir.”

“BARIŞ, MERHAMET VE HUZURUN BU MÜBAREK GECEDE GÖNÜLLERİMİZE YENİDEN DOKUNMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

“Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. 14 asır önce Hz. Peygamber’in doğumuyla tüm dünyaya yayılan barış, merhamet, huzur ve sekinetin bu mübarek gecede gönüllerimize yeniden dokunmasını temenni ediyorum. Tüm Türk- İslam aleminin, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini müjdeleyen Mevlid Kandili’ni tebrik ediyorum. Bu mübarek geceyi sağlık, huzur ve afiyet içerisinde idrak etmeyi hepimize nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi