İstanbul Gündemi

Ömer Faruk Yazıcı’dan uyuşturucuya karşı mücadele çağrısı! ‘Birlikte mücadele etmek zorundayız’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, sosyal medya hesabından ülkedeki uyuşturucu kullanımına dikkat çekerek yetkililere uyarılarda bulundu.
Ömer Faruk Yazıcı’dan uyuşturucuya karşı mücadele çağrısı! ‘Birlikte mücadele etmek zorundayız’
Haberler / Politika
22 Eylül 2023 Cuma 22:10

Gençlerin uyuşturucu batağına düşmemesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiğini vurgulayan Başkan Yazıcı, “Birlikte mücadele etmek zorundayız” dedi.

İŞTE YAZICI’NIN O PAYLAŞIMI:

“Yarınlarımız felaketin eşiğinde.  Sadece “Şu kadar ton uyuşturucu ele geçirildi” haberleriyle bu sorunun üstesinden gelemeyiz. Zaten bu zamana kadar da gelemedik. Köşe başlarında, okul önlerinde uyuşturucunun ne kadar yaygın olduğuna kanıt aranıyorsa işte delilleri ortada: Dünya Uyuşturucu Birliği’nin şehirlerdeki uyuşturucu kullanımını tespit etmek için yaptığı atık su analizlerinde İstanbul her dönem dünya genelinde 2. sırada yer almıştır. Türkiye son yıllarda uluslararası uyuşturucu ticaretinde “transit ülke” konumundan “hedef ülke” ve “pazar ülke” konumuna geçmiştir.”

“İZLEMEYE DEVAM ETMEK ZORUNDA KALACAĞIZ”

“Uyuşturucuya karşı sadece emniyet güçleriyle değil; Milli Eğitim’le, devletimizin ilgili tüm bakanlıkları, kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum örgütlerimizle birlikte mücadele etmek zorundayız. En kısa zamanda yürürlüğe konulması ve sonuna kadar sadık kalınması gereken bir acil eylem planına ihtiyacımız var. Bu artık Türkiye için bir mecburiyettir. Aksi takdirde; sokaklarda, caddelerde, köşe başlarında, okullarda gençlerimizin avucumuzdan nasıl kayıp gittiğini maalesef izlemeye devam etmek zorunda kalacağız.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi