İstanbul Gündemi

Başkan Karaalioğlu ‘Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve Türk Milleti’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum’

Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı paylaşan Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “Başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Türk Milleti’nin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Başkan Karaalioğlu ‘Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve Türk Milleti’nin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum’
Haberler / Politika
27 Haziran 2023 Salı 10:04

“YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI ARTIRARAK, KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI GÜÇLENDİRMELİ”

“Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını,  üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız. Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu hatırlayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde eşsiz fedakârlıklarını daima hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak, onların yanında olmalıyız.”

“BAYRAMLAR BÜTÜN İNSANLIĞIN SEVİNCİ OLURSA ANLAM KAZANIR”

“Bayramlar bütün insanlığın sevinci olursa anlam kazanır. Onun için bu kutlu zamanları fırsat bilerek, ailemiz, akrabalarımız ve yakınlarımızla hemhal olmalı, sevgi ve merhamete muhtaç yetim, garip ve kimsesizlerin sevinci olmalıyız. Gönül zenginliğimizi bereketlendiren, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren Bayramlarda yaşadığımız tüm bu güzelliklerin gündelik yaşamımızın birer parçası olmasını diliyorum. Başta şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve aileleri olmak üzere Türk Milleti’nin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi