İstanbul Gündemi

AK Partili Kabaktepe’den İmamoğlu’na ilginç benzetme! ‘İlkbaharda Çalıştaycı Başkan, sonbaharda Misafir Başkan...’

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya üzerinden bir kez daha İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi. Kabaktepe, İmamoğlu için “Kalan başkanlık süresini CHP Genel Başkanlığı kavgası ile bitirme derdine düşmüştür” yorumunu yaptı.
AK Partili Kabaktepe’den İmamoğlu’na ilginç benzetme! ‘İlkbaharda Çalıştaycı Başkan, sonbaharda Misafir Başkan...’
Haberler / Politika
26 Haziran 2023 Pazartesi 09:50

İstanbulluların şehre hizmet eden bir yönetim istediğini ifade eden İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, yerel seçimleri işaret etti. Kabaktepe, “İstanbul mekanları ve İstanbul’a dair her ne var ise yeniden İstanbul demektedir” ifadelerini kullandı.

KABAKTEPE’NİN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

“Kıymetli Dostlar; her şehir canlıdır ve her şehir hayatiyetini devam ettirebilmesi için uyum içerisinde çalışan bir sisteme ihtiyaç duyar.  Bu cihetle kadim düşünürler şehirleri insan vücuduna benzetmişlerdir. Bedendeki organların uyumu ne kadar önemli ise şehirlerdeki koordinasyon da o kadar önemlidir. İstanbul gibi dünyanın en büyük ve en hareketli şehrinin yaşam kalitesinin sürekli olarak desteklenmesi ve planlanması gerekir. Ulaşımdan altyapıya, imardan yeşil alanlara kadar her husus sürekli olarak gözden geçirilmeli ve her hususta yeni hamleler yapılmalıdır.”

“ALGICI BAŞKAN OLARAK DÖRT YILDIR SİYASİ EKOSİSTEMİ İÇERİSİNDE YAŞAMAKTADIR”

“Bu yüzdendir ki İstanbul mevsimsel başkanlığı kabul etmez. İstanbul arada bir uğranarak yönetilebilecek bir şehir asla değildir. İstanbul uzaktan kumanda ile idare edilebilecek bir şehir hiç değildir. İBB Başkanı’nın çalışıyoruz imajı oluşturmak için yoğun algı faaliyeti yaptığı dönemlere lütfen dikkat ediniz. Bu dönemler ya tatil öncesidir ya tatil sonrasıdır ya da partisinin genel merkezi ile ilgili bir kavganın öncesi ya da sonrasıdır. “Bahaneler Siyaseti” ile başladığı başkanlık macerasına “Guguk Siyaseti” ile devam eden CHP’li İBB Başkanı; ilkbaharda “Çalıştaycı Başkan”, yazın “Turist Başkan”, sonbaharda “Misafir Başkan”, kışın ise “Algıcı Başkan” olarak dört yıldır siyasi ekosistemi içerisinde yaşamaktadır.”

“HER ALGI HAKİKATE BOYUN EĞMEK, HER DÖNGÜ SON BULMAK ZORUNDADIR”

“Kıymetli Dostlar; ne yazık ki İstanbul tarihinde olmadık bir yönetim boşluğu ile karşı karşıya kalmıştır. CHP’li İBB başkanı göreve geldiği ilk andan itibaren İstanbul’u siyasi ihtiraslarına kurban etme derdine düşmüş, ayakları sahil sularında, bedeni tatil mekanlarında, gözü ise sürekli daha yüksek makamlarda olmuştur. Görevde bulunduğu sürenin ilk dört yılını cumhurbaşkanlığı adaylığı hayalleri ile tüketen CHP’li İBB Başkanı, kalan başkanlık süresini de CHP Genel Başkanlığı kavgası ile bitirme derdine düşmüştür.  Görünen o ki işin sonunda elinde sadece başı rehavet, ortası ihtiras ve adavet sonu hezimet ve mağlubiyet olan bir siyaset macerası kalacaktır Her algı hakikate boyun eğmek, her döngü son bulmak zorundadır. İstanbullular önümüzdeki yerel seçimleri beklemektedir. İstanbullular derdi de uğraşı da sadece İstanbul olan, algı değil eser ve hizmet siyaseti yapan kadroları İBB yönetiminde görmek istemektedir. Bu yüzdendir ki İstanbul sokakları, İstanbul caddeleri, İstanbul mekanları ve İstanbul’a dair her ne var ise YENİDEN İSTANBUL demektedir.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi