İstanbul Gündemi

Başkan Karabacak’tan Babalar Günü mesajı! ‘Babalık karşılıksız sevginin en güzel örneklerindendir’

Babaların evlatları için rol model olduğunu vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Dursun Karabacak, Babalar Günü münasebetiyle tebrik mesajı paylaştı.
Başkan Karabacak’tan Babalar Günü mesajı! ‘Babalık karşılıksız sevginin en güzel örneklerindendir’
Haberler / Politika
17 Haziran 2023 Cumartesi 14:08

Hayatımızın olmazsa olmazlarından babalar için en özel günlerden biri de Babalar Günü... Bu özel gün ile ilgili siyasilerden mesajlar gelmeye devam ediyor.

“TECRÜBELERİYLE YOLUMUZU AYDINLATIRLAR”

“Bizlere adaleti, merhameti, paylaşmayı, dayanışmayı ve sorumluluğu öğreten babalarımız, aileleri için her zorluğa göğüs gerer ve her zaman ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğundan önce tutar. Toplumda değeri hiçbir zenginlikle ölçülmeyen ve güçlü bir ailenin temelini oluşturan babalarımız evimizin direği, ailenin dayanak noktasıdır. Bir babanın en mutlu olduğu an, evlatlarının ve ailesinin mutlu ve huzurlu olduğu andır. Bu nedenledir ki ailesi için kol kanat olan, büyük çaba sarf eden babalar saygının ve hürmetin en iyisine layıklardır. Hiçbir karşılık beklemeden fedakârca bizleri yetiştiren, güven içerisinde geleceğe hazırlayan babalarımız, hayat yolculuğumuzda iyi birer rol model olarak her türlü zorluğa göğüs germeyi, mücadele etmeyi, her koşulda ayakta kalmayı öğretir ve tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatır.”

“BABALIK DÜNYADAKİ EN YÜCE DUYGULARDAN BİRİDİR”

“Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimizdendir. Bizler de sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Babalarımızın bizlerle gurur duyacağı, devlete, millete, topluma ve tüm insanlığa yararlı bireyler olmalıyız. Bu duygularla başta, bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babalarımızın gününü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi