İstanbul Gündemi

Başkan Yeşil ‘Babalarımıza sevgimizi sadece özel günlerde değil, her fırsatta göstermeliyiz’

Milliyetçi Hareket Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil, Babalar Günü dolayısıyla paylaştığı mesajında, “Babalarımıza sevgimizi sadece özel günlerde değil, her fırsatta göstermeliyiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Yeşil ‘Babalarımıza sevgimizi sadece özel günlerde değil, her fırsatta göstermeliyiz’
Haberler / Politika
17 Haziran 2023 Cumartesi 10:01

“VEFA GÖSTERMEK HER EVLADIN ÖNCELİĞİ OLMALIDIR”

“Ailesinin mutluluğu, huzuru, güvenliği ve onurlu bir hayat sürmelerini sağlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf eden babaların, sadece bu özel günde değil, her zaman gönüllerini hoş tutmak, rızasını kazanmak, onlara karşı her zaman sevgi, saygı ve vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Ömür boyu maddi manevi tüm imkanlarını ailelerinin mutluluğu için seferber eden, hayatın tüm zorluklarına karşı mücadele azmini kaybetmeyen, tecrübeleriyle her zaman yol göstericimiz olan babalarımıza sevgi ve saygımızı sadece özel günlerde değil, her fırsatta göstermeliyiz.”

“ONLAR, ÇOCUKLARININ SÜPER KAHRAMANLARI”

“Ailesinin her ferdine karşılıksız sevgi ve şefkat besleyen, yuvalarının mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız, ellerinden gelen tüm gayreti çocuklarını güvenle geleceğe hazırlamak için sarf ediyor. Onlar, çocuklarının süper kahramanları… Evlatları olmaktan her zaman gurur duyduğumuz bu değerli insanların Babalar Günü’nü kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm büyüklerimizi bir kez daha rahmet ve hürmetle anıyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi