İstanbul Gündemi

Başkan Karaçam’dan takdir toplayan hareket

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
4 Mayıs 2023 Perşembe 21:27

6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketlerinde yaklaşık 50 bin insan hayatını kaybederken, on binlerce kişi ise yaralanmıştı.

SEÇİM ÇALIŞMALARINDA MÜZİK KULLANMAYACAKLAR

Yüzyılın felaketi olarak ifade edilen depremlerin ardından tüm Türkiye yaraları sarmak için tek yumruk olurken, İYİ Parti Ümraniye İlçe Başkanı Yüksel Karaçam da alkış alan bir harekete imza attı. Karaçam, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar saha çalışmalarında müzik kullanmayacaklarını ifade etti.

“SEÇİMLERE BİR YANIMIZ HÜZÜNLÜ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”

Yaşanan depremlerde hayatını kaybedenleri rahmet ve dua ile yad eden Başkan Karaçam, “Ne yazık ki geçtiğimiz aylarda çok büyük deprem felaketleriyle sarılmıştık. Binlerce canımızı yitirmiştik. 14 Mayıs seçimlerine bir yanımız hüzün şekilde hazırlanıyoruz. Felaketlerde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza saygımızdan dolayı seçim çalışmalarında müzik kullanmayacağız” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi