İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun: ‘Cumhurbaşkanımızın dışında İsrail’in zulmüne ses yükselten başka bir lider yok’

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde “Cumhurbaşkanımızın dışında İsrail’in zulmüne ses yükselten başka bir lider yok” mesajını paylaştı.
Başkan Kurşun: ‘Cumhurbaşkanımızın dışında İsrail’in zulmüne ses yükselten başka bir lider yok’
Haberler / Politika
9 Aralık 2023 Cumartesi 11:38

“İNSAN HER TÜRLÜ HAK VE HUKUK ALANINDA EŞİT HAKLARA SAHİPTİR”

“İnsan hakları insanca yaşamanın teminatıdır. İnsanın en temel hakkı yaşama hakkıdır. Yaşama hakkına saygı duyulması ve kişi güvenliğinin muhafaza edilmesi medeni bir toplumun gereğidir. Yaratılmışların en şereflisi olan insanoğlu, bu şeref ve onur çerçevesinde rengi, ırkı, dini ve dili ne olursa olsun insan olduğu için her türlü hak ve hukuk alanında eşit haklara sahiptir. Fakat ne yazık ki günümüzde zalim İsrail’in zulmü altında yaşam mücadelesi veren Filistin halkı bu haklardan mahrum bırakılıyor. Aziz milletimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dışında bu zulme ses yükselten başka bir ülkenin ve liderin olmaması vicdanları yaralıyor.”

“MUTLU BİR GELECEK DİLİYORUM”

“Yaradılanı severiz yaradandan ötürü” düşüncesini kendine ilke edinmiş olan milletimizin bir ferdi olarak, tüm bireylerin insan haklarının saygı göreceği bir dünya oluşturma çabası ve kararlılığıyla 10 Aralık İnsan Hakları Günü’nü kutluyor, dünyada yaşanan tüm sıkıntıların sona ermesini; adalet, eşitlik, özgürlük temelinde mutlu bir gelecek diliyorum.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi