İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun’dan 20. yıl kutlaması!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
4 Kasım 2022 Cuma 14:29

AK Parti’nin İstanbul’daki en başarılı ilçe başkanları arasında gösterilen ve yaptığı çalışmalarla her zaman beğeni toplayan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, partisinin iktidara gelişinin yıldönümünü unutmadı. 

“MEMURLARIN MAAŞLARI ÖDENEMİYORDU” 

Başkan Kurşun, kendileri iktidara gelmeden önce Türkiye’de oldukça zorlu bir dönemin yaşandığını anlatarak, “Ekonomi çökmüş durumdaydı. Devlet memurların maaşlarını bile ödeyemez haldeydi. İMF’den sağdan soldan para arıyorduk. Ancak Allah milletimize liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurtuluş yolunu açtı” dedi.  

AK Parti’nin kısa sürede önemli işlere imza attığını dile getiren Kurşun, “Kısa sürede birçok sorun halledildi. Tüm engellemelere rağmen bu yoldan dönmedik ve ülkemizi bugünlere, dünyanın kıskandığı bir noktaya getirmeyi başardık. Dile kolay 20 yıl oldu. Geçmiş onlarca yıllarda yapılamayan yatırımlar, göğsümüzü kabartan başarılara imza attık” diye konuştu. 

“TÜRKİYE TARİHİNE DAMGA VURDUK” 

Başkan Kurşun, AK Parti bir döneme damga vurduğunu aktararak, “Vizyonuyla, gayretiyle, eser ve hizmetleriyle Türkiye tarihine damga vuran AK Partimizin milletimizin güçlü desteğiyle iktidara gelişinin 20. yıl dönümü kutlu olsun. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet yolunda nice senelere” şeklinde konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi