İstanbul Gündemi

Sarıyer’de büyük gün!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
4 Kasım 2022 Cuma 14:26

Sarıyer Belediyesi adeta proje yapmaya doymuyor. Hayata geçirdiği projelerle sık sık adından bahsettiren belediye, çıtayı biraz daha yukarıya taşıyor. Belediye tarafından hayata geçirilecek tam 25 yeni projenin temeli aynı gün atılacak.  

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı temel atma töreni, 13 Kasım günü Büyükdere Demirtaş Ceyhun Halk Kütüphanesi Bahçesinde atılacak. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçedeki herkesi törene katılmaya davet etti.  

“EN ÇOK PROJE YAPAN BELEDİYELERDENİZ” 

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri onlarca projeyi hayata geçirdiklerini, bu projelerle Türkiye’nin en çok proje hayata geçiren belediyeleri arasında yer aldıklarını söyledi.  

Tüm amaçlarının daha iyi bir Sarıyer oluşturmak olduğunu dile getiren Genç, “Bu makamlar bizlere emanet. Halkımız bu görevi bize kendilerine hizmet etmek, projeler üretmek için veriyor. Bu emaneti hakkıyla korumak, beklentileri karşılamak, halkımızın güvenini boşa çıkarmamak en büyük hedefimiz” dedi.  

“25 YENİ PROJENİN TEMELİNİ ATACAĞIZ” 

Başkan Genç, çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini anlatarak, “Şimdi de yeni projelerimizi hayata geçiriyoruz. Her yaştan Sarıyerli için daha yaşanabilir bir kent tasarladığımız Sarıyer Belediyesi çatısı altında 25 yeni projeyi toplu açılış ve temel atma törenleriyle ilçemize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu‘nun katılımıyla gerçekleşecek Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni‘ne tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” diye konuştu.  

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi