İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun’dan yerel seçim mesajı! ‘Hem Sarıyer’de hem İBB seçimlerinde zaferle ayrılacağız’

Yerel seçim ile alakalı bir mesaj paylaşan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Cumhur İttifakı’nın hem Sarıyer’de hem de İBB seçimlerinde zaferle ayrılacağına olan inancım tamdır” dedi.
Başkan Kurşun’dan yerel seçim mesajı! ‘Hem Sarıyer’de hem İBB seçimlerinde zaferle ayrılacağız’
Haberler / Politika
30 Mart 2024 Cumartesi 12:35

Türkiye adım adım sandık başına gidiyor. Sonucu en çok merak edilen seçim bölgelerinin başında ise İstanbul ve Sarıyer geliyor.

“BU SEÇİM GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN ADIMLARI İÇİN HAYATİ ÖNEME SAHİP”

Yerel seçimden AK Parti’nin ve Cumhur İttifakı’nın zaferle ayrılacağını söyleyen Başkan Kurşun, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inşa edeceğimiz Türkiye Yüzyılı’nda çok kritik bir seçime doğru gidiyoruz. Aziz milletimizin 31 Mart Pazar günü vereceği karar, yalnızca mahalli idareler için değil, aynı zamanda güçlü Türkiye’nin adımları için de hayati öneme sahip. Son 20 yılı aşkın süredir olduğu gibi bu millet yine haklının ve doğrunun yanında yer alacaktır. Türkiye’nin güçlü yarınlara ulaşmasını sağlayacak olan Cumhur İttifakı’nın hem Sarıyer’de hem de İBB seçimlerinde zaferle ayrılacağına olan inancım tamdır. Bu kapsamda hem İstanbullu hem de Sarıyerli seçmenlerimizin tercihi Belediye Başkan Adaylarımız Murat Kurum ve Hüseyin Coşkun olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi