İstanbul Gündemi

Başkan Kurşun ‘Engelli vatandaşlarımızın sorunları AK Parti iktidarında çözüldü’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Mayıs 2023 Perşembe 09:54

“KÖTÜ BİR HADİSEDEN DOLAYI ENGELLİ OLMA İHTİMALİMİZ HER ZAMAN VARDIR”

Bazı insanlar bilişsel ve fiziksel farklılıkları ile hayata geliyor. Fakat ne olursa olsun her insan eşit doğar ve topluma katılımda eşit haklara sahiptir. Doğuştan veya sonradan engelli olmak, hiç kimsenin kendi isteği ile olan bir durum değildir. Gelecekte başımıza nelerin gelebileceğini, ne olacağını bilemeyiz. Bugün için sağlam bir vücuda, sağlıklı bir bedene sahip olabiliriz ama yarın başımıza gelebilecek kötü bir hadiseden dolayı engelli olma ihtimalimiz her zaman vardır.

“MUTLU, HUZURLU VE SAĞLIKLI BİR HAYAT DİLİYORUM”

Engelli vatandaşlarımızın bizim gerçeğimiz, bizim bir parçamız olduğunu kavramak ve buna göre tavır geliştirmek zorundayız. Kendimizi engelli vatandaşlarımızın yerine koyarak ona göre düşünmeli ve hareket etmeliyiz. Birçok zorlukla mücadele etmek zorunda kalan engelli vatandaşlarımızın sorunları AK Parti iktidarında çözüldü. Engelli kardeşlerimizin önündeki engelin ortadan kaldırmaya devam ediyor, onların yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Bu, birey olarak bizim görevimiz olduğu gibi kurumların da görevidir. Bu duygu ve düşüncelerle; beraber yaşadığımız, aynı havayı teneffüs ettiğimiz, aynı çevreyi paylaştığımız tüm engelli vatandaşlarımızın haftalarını kutluyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi