İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım’dan ‘karalama kampanyalarına’ çok sert tepki! ‘Seçimler yaklaştıkça...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Mayıs 2023 Çarşamba 18:30

Çekmeköy siyasetinin bilinen, sevilen ve kanaat önderlerinden olan Seyfettin Yıldırım, ortaya atılan iddia ve paylaşılan fotoğrafın kendisi üzerinden Millet İttifakı’na zarar vermeyi amaçladığını vurguladı.

“O BİNAYI 9 YIL ÖNCE SATMIŞTIM”

Konuyla ilgili gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Seyfettin Yıldırım, “Söz konusu binayı 2014 yılında sattım, benimle hiç bir ilgisi olmadığını sağır sultan bile duydu.  2015 yılından beri yapılan bu tür kasıtlı haberlerin Çekmeköy halkı ve kamuoyunda hiçbir karşılığı yok. Bayatlamış kokuşmuş bir çirkin iftiradan ibaret çok basit ve bayağı bir haber. Bu tür haber ancak yapana yakışır. Ben zaten 2015’ten itibaren her seçimde partimin afişleriyle kendime ait olan alanı süslüyorum” dedi.

DEV KILIÇDAROĞLU AFİŞİ

Fotoğraftaki binanın yanında yer alan Güzle Petrol isimli akaryakıt istasyonunun sahibi olan Seyfettin Yıldırım, kendisine ait olan alanda ise CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun bulunduğu dev bir afiş astı.

NE OLMUŞTU?

Sosyal medyada paylaşılan, Güzle Petrol'ün yanında bulunan binada AK Parti'nin Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişinin olduğu görülüyor.

 

İddiaya göre ise, binanın sahibi olan 2014'te CHP, 2019'da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım'ın reklam geliri elde etmek amaçlı afişin asılmasına izin verdiği öne sürülmüştü.

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi