İstanbul Gündemi

Başkan Murat İmrek: ‘‘Bu enerji bizi iktidara taşıyacak’’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
29 Kasım 2021 Pazartesi 17:58

CHP Bağcılar İlçe Başkanlığı’nda CHP’ye yeni üye olan gençlere rozetleri törenle takıldı. CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat İmrek ve CHP İstanbul Milletvekili Av. Turan Aydoğan tarafından CHP’ye üye olan gençlere rozetleri takdim edildi.

İMREK: ‘‘YENİ GENÇ ÜYELERİMİZ İLE GÖRÜŞTÜK’’

CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat İmrek, ‘‘İlçe Başkanlığımızda güzel bir coşku vardı. Yeni genç üyelerimiz ile görüştük, güzel ve faydalı bir toplantı yaptık. Bu enerji bizi iktidara taşıyacak. Emeğine geçen herkese ve kıymetli katılımı için Milletvekilimiz Sayın Av. Turan Aydoğan ’a teşekkür ederiz.’’ dedi.

AYDOĞAN: ‘‘İYİ Kİ VARSINIZ SEVGİLİ KARDEŞLERİM’’

Rozet takma töreninde konuşan CHP İstanbul Milletvekili Av. Turan Aydoğan, ‘‘Bağcılar’da genç üyelerimizin coşkusuna, ülkeye ilişkin dert ettiklerine, umutlarına, yakın geleceğe ve yarına dair inançlarına şahit oluyoruz. Bayrağı teslim almaya hazırlar demeyeceğim bayrak zaten ellerinde. İyi ki varsınız sevgili kardeşlerim.’’ İfadelerini kullandı.

Göksenin Aktaş / İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi