İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
1 Mayıs 2023 Pazartesi 11:53

“DAHA ADİL BİR DÜNYA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

“İşçi sınıfının mücadelesi, insanların hakları ve refahı için verilen bir mücadeledir. Bugün, işçi sınıfının mücadelesi ve kazanımları kutlanıyor. İşçi sınıfının mücadelesi, eşitlik ve adalet mücadelesidir. İşçilerin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarının korunması, tüm toplumun refahı için önemlidir. Bu özel günde, işçilerin mücadelesini hatırlayarak, daha adil bir dünya için birlikte çalışacağız.”

“14 MAYIS’TA HALKIN İKTİDARINI KURMAYA ÇAĞIRIYORUM”

“Yaşama hakkının ayrılmaz parçası olan çalışma hakkının adil ve elverişli koşullarda, insanca yaşama olanağı sağlayacak bir ücret karşılığında gerçekleşmesini sağlayacağız. Asgari ücreti, çalışanın insan onuruna yaraşır bir yaşam sürdürebilmesini sağlayacak düzeyde belirleyeceğiz. Emeğin, özgürlüğün, eşitliğin, demokrasinin hakim olduğu bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Eşit, özgür ve demokratik bir ülkede barış içinde bir arada yaşamak için tüm emekçileri ayağa kalkmaya ve 14 Mayıs’ta halkın iktidarını kurmaya çağırıyorum. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi