İstanbul Gündemi

BAŞKAN ÖZTEKİN: ‘’EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ’’

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Eylül 2019 Çarşamba 16:10

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı başladı. Kağıthane Belediyesi, öğrencilerin yeni eğitim yılında eksiksiz bir şekilde derslerine devam edebilmesi için desteklerini sürdürüyor. Belediye tarafından 8 bin öğrenciye içinde çeşitli kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantalar hediye edildi.

İlçede ilk, orta ve lise sınıflarında öğrenim gören öğrenciler beraberinde öğrenim belgelerini getirerek; çanta, kalem seti, defter seti, boyalı kalem seti, açkı ve silgiden oluşan yardımdan faydalandı.

BAŞKAN ÖZTEKİN: ‘‘EĞİTİM KONUSUNA ÇOK HASSAS YAKLAŞIYORUZ’’

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ‘’Göreve gelirken bilhassa çocuk ve gençlerimize her zaman yanlarında olacağımızın sözünü verdik. Eğitim konusuna çok hassas yaklaşıyoruz. Eğitim görme, evrensel bir haktır. Bu nedenle eğitimde fırsat eşitliğini önemsiyor, daha güzel bir gelecek için büyük oranda yatırımlarımızı çocuk ve gençlerimizin gelişimlerine ayırıyoruz.’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi