İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin’den Kağıthane’ye nefes aldıracak dev hizmet!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yapımı tamamlanan Yeşil Vadi'nin üçüncü etabı ve beraberindeki Kampüs Bahçe’nin açılışını düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi.
Başkan Öztekin’den Kağıthane’ye nefes aldıracak dev hizmet!
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mart 2024 Pazar 14:07

Kağıthane Belediyesi, ilk etabını Kasım 2022’de; ikinci etabını Eylül 2023’te hizmete aldığı Yeşil Vadi'nin üçüncü etabını da tamamlayarak açılışını gerçekleştirdi. Beraberinde yapımı tamamlanan Kampüs Bahçe de açıldı. Açılışa; AK Parti İstanbul Milletvekili Büşra Paker, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten, İstinye Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

165 BİN M2'LİK DEV ALAN ÜZERİNE KURULU

Yeşilvadi'nin 3. etabının tamamlanmasıyla; 165 bin m2'lik alanda 6 km bisiklet ve yürüyüş yolu, binlerce ağaç ve bitki türü, yeşil alanlar, çocuk bahçeleri, spor ve dinlenme alanları, yaya köprüsü ve evcil hayvanlar için pati parkı şehre kazandırıldı.

“YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI HALİNE GETİRDİK”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Şehrimize Yeşilvadi adıyla yepyeni bir yaşam alanı kazandırdık. Burası eskiden metruk bir haldeydi. Kurban kesim alanıydı. Ehliyet kurslarının sürücü adaylarına eğitim verdiği bir yerdi. Aydınlatmaları yoktu. Burayı dönüştürerek şehrimize nefes aldıracak yepyeni bir yaşam alanı haline getirdik” dedi.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi