İstanbul Gündemi

Başkan Öztekin öğretmenlerin yanında!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
26 Ekim 2022 Çarşamba 15:08

Sadece İstanbul değil Türkiye‘nin de en genç ve dinamik başkanları arasında yer alan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, yoğun iş temposuna rağmen ilçedeki herkesle yakın ilişki kurmaya devam ediyor.

Başkan Öztekin son olarak ilçede göreve yeni başlayan öğretmenlerle buluşup, kendilerine destek oldu. 

'GELECEĞİMİZ ONLAR ŞEKİLLENDİRİYOR'

Öğretmenlerin her zaman başlarının tacı olduğunu anlatan Öztekin, 'Öğretmenlerimiz, en kutsal mesleklerden öğretmenlik görevini sırtlarına yükleyen değer biçilemez kişilerdir. Çocuklarımızı, yani gelecek nesillerimizi, yani geleceğimizi onlara emanet ediyoruz. Geleceğimiz onların ellerinde şekilleniyor.' dedi.

'İŞİMİZİ YAPACAĞIZ AMA YETMEZ'

Başkan Mevlüt Öztekin, belediye başkanlığına başladığı günden beri en önemli hedeflerinden birisinin, ilçedeki herkesle iletişim kurmak olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

'Bu anlayışı hiçbir zaman terk etmedim. İşimizi tam anlamıyla yapacağız ancak bununla yetinmeyeceğiz. Çok başka sorumluluklarımız da var. Onlardan birisi de ilçemizde görev yapan her meslekten herkesle ilgilenmek. Özellikle de ilçemize yeni gelenlerle. Bu kapsamda ilçemizde yeni göreve başlayan öğretmenlerimiz için düzenlediğimiz tanışma programında, öğretmenlerimiz ve eğitim camiası temsilcileri ile bir araya geldik. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ufuk Dilekçi Bey’e ve şube müdürlerimize teşekkür ediyorum.'

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi