İstanbul Gündemi

İYİ Parti teşkilatlarında kuruluşun 5. yıl coşkusu!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
25 Ekim 2022 Salı 17:38

İYİ Parti İstanbul teşkilatlarında, partilerinin kuruluşunun 5. yılı heyecanı yaşanıyor. 81 il ve tüm ilçelerdeki kutlamalar kapsamında İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İstanbul İl Teşkilatı da, Taksim’deki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı.

'BÜYÜK İFTİRALARA UĞRADIK'

Buğra Kavuncu, burada yaptığı konuşmada, kuruluş aşamasında büyük sıkıntılar atlattıklarını, çok büyük iftiralara uğradıklarını söyledi.
'Büyük mücadelelerle karanlık salonlardan çıkarak ve cesur bir kadının, sayın Meral Akşener’in başlattığı mücadeleyle bugünlere kadar geldik' diyen Kavuncu, İYİ Parti‘nin artık Türkiye’nin geleceğinin partisi olduğunu söyledi. 

'DENGELERİ DEĞİŞTİRDİK'

İYİ Parti’nin kurulmasıyla Türkiye‘de siyasi dengelerin değiştiğini anlatan Kavuncu, 'Büyükşehirler ve birçok belediyelerde değişimler oldu, Millet İttifakı’nın o anlamda kazanımları oldu. Bugün Türkiye‘de güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş tekrar gündem oldu ve inşallah Türkiye‘nin 13. Cumhurbaşkanı da bu mücadeleyi veren Millet İttifakı’nın adayı olacak.' dedi. 

'ÜLKEYİ HUZURA ÇIKARTACAĞIZ'

İYİ Partili Kavuncu, Türkiye‘yi arzu ettikleri noktaya taşımakta kararlı olduklarını altını çizerek, 'Ülkemizi huzurlu, mutlu ve güçlü güler yüzlerin olduğu, insanların bağımsız ve hür şekilde yaşadığı bir ülke haline getirme mücadelemiz devam edecek. Dünyaya açık, dünyadaki gelişmeleri takip eden, ideolojik bağnazlıklardan arınmış ve Cumhuriyet’in temel ilkelerine sahip çıkan bir siyasi partiyi el birliğiyle muhafaza ettik. Şundan emin olun; bizler bugün bu mücadeleyi veriyoruz, yarın çocuklarımız da çok daha güçlü ve kurumsal bir İYİ Parti çatısı altında bu ülkeyi inşallah geleceğe taşıyacak. 5. yılımız kutlu olsun, İYİ ki İYİ Parti var, İYİ ki İYİ Parti doğmuş, İYİ ki sizler varsınız.' şeklinde konuştu. 

BAŞKAN KARAÇAM DA ÇELENK KOYDU

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk de parti teşkilatıyla ilçedeki Atatürk Anıtına çelenk koyduk. Başkan Öztürk, kuruluşlarının 5. yılının herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

TUZLA İLÇE BAŞKANI ALBAYRAK DA KUTLADI

Ayrıca, İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı İhsan Önder Albayrak ve ilçe teşkilatı, kutlama kapsamında yine Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Başkan Albayrak, 'Maden faciası nedeniyle. iptal ettiğimiz, partimizin 5. Yıl kutlamalarını, tüm yurtta eş zamanlı olarak Atatürk Anıtlarına çelenk bırakarak tamamladık.Faciada hayatlarını kaybeden emekçilerimiz ve tüm şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunduk, ardından İstiklal Marşı‘mızı okuduktan sonra alandan ayrıldık.' dedi.

SARIYER‘DE DE ÇELENK KONDU

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı da teşkilatıyla çelenk bırakarak, 'Amasra maden faciası nedeniyle anma ve çelenk sunma programı şeklinde yapılan Partimizin 5. Yıl kutlama etkinliğini, tüm il ve ilçe başkanlıkları ile eş zamanlı olarak Sarıyer Atatürk Anıtına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile gercekleştirdik.' ifadelerini kullandı. 

COŞKU ÜMRANİYE‘DE DE VARDI

Bu arada, partinin kuruluşunun 5. yıl dönümü İYİ Parti Ümraniye tarafından da kutlandı İlçe Başkanı Yüksel Karaçam ve ilçe teşkilatı, Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Başkan Karaçam, partisinin kuruluşunun hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi
 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi