İstanbul Gündemi

Başkan Öztürk: 'Bu zafer Türk Milleti’nin hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin ölümsüz anıtıdır'

İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir paylaştığı tebrik mesajında Türk Milleti’nin bayramını kutladı.
Başkan Öztürk: 'Bu zafer Türk Milleti’nin hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin ölümsüz anıtıdır'
Haberler / Politika
29 Ağustos 2023 Salı 09:53

“MİLLETİMİZE VE ŞANLI TARİHİMİZE SUNDUĞU BİR ARMAĞANDIR”

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a ayak basmasıyla başlayan Kurtuluş Savaşı; zor şartlar ve her türlü imkânsızlıklara rağmen aziz milletimizin azim ve karlılığı ile kazanılan zaferlerin ardından 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile taçlandırılmıştır. Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri dehası, liderlik ve komutanlık yeteneği, silah arkadaşlarının cesareti ve Türk Milletinin bağımsızlık iradesi ile kazanılan 30 Ağustos Zaferi, milletimizin yeni bir destanı olarak tarihte önemli bir yere sahiptir. Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlık mücadelesinin ölümsüz anıtı olup, bağımsızlık umudunu hiç kaybetmeyen kahraman milletimize ve şanlı tarihimize sunduğu bir armağandır.”

“MİLLETİMİZİN ZAFER BAYRAMI’NI KUTLUYORUM”

“30 Ağustos “Ya İstiklal Ya Ölüm” parolasıyla başlatılan Kurtuluş Savaşının kesin sonucu olup, bir milletin İstiklal savaşının nasıl yapılacağını, mazlum milletlere örnek, zalim ve istilacı milletlere ders olarak kabul ettirildiği bir savaşın adıdır. Milletimiz, böylesine şanlı zaferlerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkmış, bilim ve teknolojinin ışığında çağdaş medeniyetler seviyesine doğru emin adımlarla yol almıştır. Bugün sağlam temeller üzerinde yükselen Cumhuriyet'i ve onun değerlerini korumak bizlere bu büyük zaferleri armağan eden, canları pahasına bağımsız ve özgür yaşamamızı sağlayan kahramanlarımıza karşı da en önemli sorumluluğumuzdur.  Bu duygu ve düşüncelerle; Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Savaşı sonucunda kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin 101. yıldönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere milletimize eşsiz zaferler kazandıran, tüm şehitlerimizle gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, silahlı kuvvetlerimizin ve milletimizin Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi