İstanbul Gündemi

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan flaş çağrı! ‘AK Parti, MHP hazır mı?’

Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği üyelerini ağırlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından AK Parti ve MHP’ye çağrıda bulundu.
CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan flaş çağrı! ‘AK Parti, MHP hazır mı?’
Haberler / Politika
26 Ağustos 2023 Cumartesi 11:51

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği heyetiyle görüştü. Kılıçdaroğlu, çavuşların sorunlarını dinledi.

KILIÇDAROĞLU’NUN PAYLAŞIMI ŞÖYLE:

“Atanamayan Uzman Çavuşlar Derneği Genel Başkanı Mustafa Gündeşli ve beraberindeki heyet ile bir araya geldik, sorunlarını dinledik. Uzman erbaşlar; yurt içinde, Irak’ta, Suriye’de, Libya’da subay, astsubay ve askerlerle birlikte ön saflarda mücadele ediyorlar. Bir dönem görev yapıp bugün işsiz Uzman Erbaş sayısı 67 bin 462 kişi... Vatanı ve bayrağı için çalışıp bugün işsiz olanlara sahip çıkmak ve sorunlarını çözmek siyaset kurumunun görevidir. Biz hazırız Kamuoyu önünde soruyoruz. AK Parti hazır mı? MHP hazır mı?”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi