İstanbul Gündemi

Başkan Polat: ‘Yeni umutlar, beklentiler ve heyecanla yeni yıla giriyoruz’

2024 yılında barış, mutluluk, sağlık temenni eden Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, “Yeni umutlar, beklentiler ve heyecanla yeni yıla giriyoruz” açıklamasını yaptı.
Başkan Polat: ‘Yeni umutlar, beklentiler ve heyecanla yeni yıla giriyoruz’
Haberler / Politika
31 Aralık 2023 Pazar 10:42

“ENERJİMİZİ VE POTANSİYELİMİZİ EN VERİMLİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMELİYİZ”

“Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2023 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2024 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.”

“DAYANIŞMA RUHUNUN YENİ YILDA ORTAYA KONACAĞINA OLAN İNANCIM TAM

“2024 yılında, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe doğru Cumhuriyetimizin sahip olduğu tüm değerler doğrultusunda daha demokratik, sosyal, laik, hukuk devleti olmak en önemli hedefimiz olacak. Bu dayanışma ruhunun yeni yılda ortaya konacağına olan inancım tam. Bu vesile ile 2024 yılının ülkemize, yurttaşlarımıza ve tüm insanlığa huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi