İstanbul Gündemi

Başkan Poyraz TOGG ile Çekmeköy sokaklarında turladı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mayıs 2023 Çarşamba 11:39

Çekmeköylü vatandaşlar Başkan Poyraz’ı sık sık durdurarak araca ilgi gösterdi. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören otomobil daha sonra Şehit Arif Kalafat Parkı ve Taşdelen Meydanı’nda sergilendi. Yerli ve milli otomobili ilgi ve övgüyle karşılayan Çekmeköylü vatandaşlar TOGG T10X’i hem inceledi hem de bol bol fotoğraf çektirme imkanı buldu.

“HAYIRLI, UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM”

Yerli ve milli otomobil TOGG ile sürüş gerçekleştiren Başkan Poyraz, “Bu gurur hepimizin. 60 yılık hayalimizin gerçekleşmesine vesile olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Herkesin deneyimlemesi gereken müthiş bir teknoloji. Yol tutuşu ve yola hakimiyeti ile konforlu bir sürüş keyfi sunuyor. İçerisinde ki yazılım ve teknolojik donanımlar ile de yeni nesil bir otomobil içerisinde olduğunuzu hissediyorsunuz. Ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi