İstanbul Gündemi

Kağıthane'de gökyüzü rengarenk oldu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2023 Salı 09:29

Gökyüzünü adeta uçurtmalarla kaplayan çocuklar keyifli vakit geçirdi. Etkinlikte uçurtmanın yanı sıra çocuk oyunları, akrobasi gösterileri ve pek çok eğlenceli etkinlik daha gerçekleşti.

DERECEYE GİRENLERE HEDİYELER VERİLDİ

Uçurtma Şenliği'nde Belediye tarafından vatandaşlara on bine yakın uçurtma ücretsiz olarak dağıtıldı. Şenliğin sonunda En Güzel Uçurtma, En Büyük Uçurtma, En Yükseğe Çıkan Uçurtma kategorilerinde yarışma düzenlenerek dereceye girenlere hediyeleri verildi.

” İLERİDE HEP MUTLULUKLA HATIRLAYACAKLAR”

Uçurtma Şenliği'nde konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin” 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı beraber kutladık. Ramazan içerisinde de her gün çocuk programlarıyla beraberdik. Bugün aynı zamanda Hıdırellez, çocuklarımızla beraber uçurtma şenliğinde bir araya gelmek istedik. Çocuklarımız inanıyorum ki bugünü ileride hep mutlulukla hatırlayacaklar. Her zaman güzel hatıralarla büyümelerini diliyoruz” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi