İstanbul Gündemi

Başkan Rıza Akpolat Beşiktaş’taki öğretmenlerle bir araya geldi

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla belediye bünyesinde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Rıza Akpolat, Beşiktaş Akademi’yi ve gündüz çocuk bakımevlerini ziyaret ederek öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Başkan Rıza Akpolat Beşiktaş’taki öğretmenlerle bir araya geldi
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Kasım 2023 Cumartesi 09:50

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, belediye bünyesinde hizmet veren kreşleri ve Beşiktaş Akademi’yi ziyaret etti.

HEDİYELER TAKDİM ETTİ

Tarık Akan, Sait Çiftçi, Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakımevi ve Beşiktaş Akademi’de görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Rıza Akpolat, öğretmenlerin gününü kutlayarak özel hediyeler takdim etti.

“TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaretlerini sosyal medya hesaplarından da paylaşan Rıza Akpolat, "Öğretmenler Günü kapsamında Beşiktaş Akademi ve gündüz çocuk bakımevlerimizdeki öğretmenlerimizle bir araya geldik. Çocuklarımızın geleceği konusunda göstermiş oldukları özveri için tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi