İstanbul Gündemi

Başkan Yazıcı’dan çok sert açıklama! ‘Millet sizden bunun hesabını soracaktır!’

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İsveç’in NATO katılımına TBMM’de onay verilmesine tepki gösterdi. Yazıcı, "Millet sizden bunun hesabını soracaktır!" dedi.
Başkan Yazıcı’dan çok sert açıklama! ‘Millet sizden bunun hesabını soracaktır!’
Haberler / Politika
24 Ocak 2024 Çarşamba 09:55

Meclis Genel Kurulu'nda İsveç'in Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi üzerindeki görüşmeler tamamlandı.

“İSVEÇ’İN NATO’YA ÜYELİĞİNE ONAY VERMEK DE NE DEMEK!”

İsveç'in NATO'ya katılımıyla ilgili kanun teklifinin TBMM’de kabul edilmesine tepki gösteren Yazıcı, “PKK’ya silah veren, terör örgütünün yurtdışındaki faaliyetlerinin ev sahipliğini yapan, ülkemize ve milletimize yönelik saldırıların kara propaganda merkezi olan İsveç’in NATO’ya üyeliğine onay vermek de ne demek!  Yıllardan beri İslam coğrafyasının ve komşu ülkelerimizin içişlerine karışarak bölgemizi kan ve gözyaşına boğan NATO’yu güçlendirmek; inancımıza ve insanlığa en büyük hakarettir.  Kutsal kitabımız yüce Kuran-ı Kerim’i yakan alçakları koruyan İsveç’e onay vermek; teslimiyetçiliktir, milletimizin değerlerinden kopup reel-politik için onurumuzu pazarlamaktır. Bu yanlışa onay verdiniz, millet de sizden bunun hesabını soracaktır!” açıklamasında bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi