İstanbul Gündemi

Başkan Yazıcı’dan vefat eden Hasan Bitmez için taziye mesajı!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için taziye mesajı yayınladı.
Başkan Yazıcı’dan vefat eden Hasan Bitmez için taziye mesajı!
Haberler / Politika
14 Aralık 2023 Perşembe 15:31

Geçtiğimiz günlerde TBMM kürsüsünde konuşma yaptığı esnada fenalaşan Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, tüm müdahalelere rağmen tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

“MERKEZEFENDİ KABRİSTANI’NA DEFNEDİLECEK”

“Şerefli bir yaşam sürdü, ömrünü de şerefli bir ölümle tamamladı. Hakkı söylemekten milim tereddüt etmeyen yüksek vasıflı bir dava adamıydı. Kendisiyle birlikte çalışmaktan onur duyduğum, bilgisi ve tecrübesinden öte samimiyetine, gönülden gayretine tüm inancımla şahit olduğum, kıymetli ağabeyim Hasan Bitmez’i kaybettik. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet, makamı âli olsun. Cenazesi yarın Cuma namazına müteakip İstanbul Fatih Camii’nde kılınacak ve ardından Merkezefendi Kabristanı’na defnedilecektir.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi