İstanbul Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Halil Umut Meler’e 'geçmiş olsun' telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan ve hastanede tedavi altına alınan hakem Halil Umut Meler ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
12 Aralık 2023 Salı 15:12

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Süper Lig'de dün akşam oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından sahada, sarı lacivertli kulübün başkanı Faruk Koca ve bazı kişilerin saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Bakan Yerlikaya daha sonra telefon aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Halil Umut Meler’i konuşturdu.

“DURUMLA İLGİLİ BİLGİ ALDI”

Ziyaret sonrası açıklama yapan Yerlikaya, şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız az önce hakemimizi ziyaret ettiğimiz sırasında telefonla görüştürdük. Geçmiş olsun dileklerini iletti, süreci anbean takip ettiğini hem hakemimize hem arkadaşlarına söyledi. Kınadığını, geçmiş olsun dileklerini belirtti. Kıymetli başhekimimizden de durumla ilgili bilgi aldı.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi