İstanbul Gündemi

Başkan Karaalioğlu ‘Babalar sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük sorumluluk üstleniyor’

Babalar Günü münasebetiyle tebrik mesajı yayunlayan Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, “Toplum hayatının temel direğini oluşturur” dedi.
Başkan Karaalioğlu ‘Babalar sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük sorumluluk üstleniyor’
Haberler / Politika
17 Haziran 2023 Cumartesi 08:52

“BABALARIMIZ, VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ, HAYAT ZENGİNLİĞİMİZDİR”

“Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen babalarımız, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Bizleri hayata hazırlayan, destek olan, sevgisi ve güveni daima aranan babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir.”

“BABA SEVGİSİ, SEVGİLERİN EN BÜYÜĞÜ, EN KIYMETLİSİDİR”

“Baba sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baş tacımız babalarımızın beklentisi ise sevgi ve saygıdır. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, babalarımız için en büyük armağandır. Bu duygularla başta, büyük bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi