İstanbul Gündemi

Başkan Yıldırım ‘5 Çayı’nda Ümraniyelilerle buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Haziran 2022 Çarşamba 16:23

“Başkanla 5 Çayı” programı bu kez de Çamlık Mahallesi’nde bulunan Şair Zihni Parkı’nda yapıldı.

Talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı

Başkan İsmet Yıldırım buluşmada vatandaşların; park yapımı, çöp toplama, sokak hayvanları, geri dönüşüm, temizlik, okul ve istihdam gibi konulardaki talep ve önerilerini not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi. Belediye yöneticileri de Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

“Hepinize teşekkür ediyorum”

Ümraniye ile Çamlık Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu buluşmalar sayesinde komşularımızla bir araya gelerek, çalışmalarımız hakkında bilgi verip, sizleri dinliyoruz” dedi.

Çocuklar da unutulmadı

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi