İstanbul Gündemi

Başkan Yıldırım Ümraniyelileri dinledi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Haziran 2022 Cuma 10:56

Başkan İsmet Yıldırım buluşmada vatandaşların;  temizlik, sokak hayvanları, geri dönüşüm, istihdam ve okul gibi konulardaki talep ve önerilerini not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi.

Gerekli çalışmaları başlattı

Belediye yöneticileri de Başkan Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

“Mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun”

Ümraniye ile Atatürk Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanla 5 Çayı programları sayesinde siz komşularımızla bir araya gelerek güzel sohbetler gerçekleştiriyoruz. Bu buluşmalar, hem sizler hem de bizler için çok faydalı oluyor. Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bugün, programımızı gerçekleştirdiğimiz bu parkımızı bir süre önce yenileyerek siz komşularımızın hizmetine sunduk. Açılışını yapmak da bugüne nasip oldu. Sütçü İmam Parkımız tüm mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi