İstanbul Gündemi

Başkan Yıldırım Ümraniyelileri dinliyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Mayıs 2022 Perşembe 12:11

Bu haftanın ikinci buluşmasına katılım oldukça yoğun oldu. Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yıldırım, bu kez de Altınşehir Mahallesi’nde bulunan Kumru Parkı’ndaydı. Başkan Yıldırım, tek tek söz alan vatandaşların; talep, istek ve şikâyetlerini dinledi. Not alınan tüm talepler, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için ilgili birimlere yönlendirdi.

“Belediye hizmetleri için 7/24 çalışıyoruz”

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı konuşmada, “Biz her türlü belediye hizmetleri için 7/24 çalışıyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak tüm komşularımızla bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Çünkü sizlerle birebir iletişimde olmayı çok önemsiyoruz. Talep ve önerileriniz bizim için önemli. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için her birinize teşekkür ediyoruz” dedi. Programa katılan vatandaşlara çay ve simit ikramında bulunuldu. Çocuklar için de ikramlar yapılarak, çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi