İstanbul Gündemi

Ümraniye’de lezzet şöleni başladı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Mayıs 2022 Çarşamba 13:19

Etkinlikte; Ardahan, Kars, Iğdır, Erzurum, Erzincan, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Mardin, Hakkâri, Şırnak, Siirt, Ağrı, Bingöl, Şanlıurfa, Van, Muş, Bitlis, Tunceli, Malatya ve Adıyaman‘ın tanıtımı yapılıyor.

Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Yöresel ürünler festivaline vatandaşlar ilk gününde yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden farklı yöresel ürünlerin tadına bakan vatandaşlar yörelerinden gelmiş ürünleri satın alma fırsatı yakaladı.

“Hem tanıtım hem vatandaşın ayağına getirerek satma imkânı sağladık”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Bugün açılışını yaptığımız bu güzel etkinliğin hayırlı olmasını diliyorum. Biliyorsunuz bu vilayet günlerinde yani il bazında yapılan Kayseri günleri, Rize günleri, Diyarbakır günleri gibi hiç bitmeyen günler var. Bu etkinlikler gerçekten çok yükselişte. İlçelerde de bu etkinlikleri teker teker verirseniz 81 ile yer vermeniz gerekli. Bizlerde bugün burada Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizdeki tüm illerimizi bir araya getirerek yaklaşık 8-10 vilayetin ne kadar yöresel ürünleri varsa hem tanıtım hem vatandaşın ayağına getirerek satma imkânı sağladık” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi