İstanbul Gündemi

BATTAL İLGEZDİ: ‘ATAŞEHİR’LİLER, ATAŞEHİR’DE YAŞAMAKTAN ÇOK MUTLU’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
10 Nisan 2021 Cumartesi 15:48

Birçok meclis üyesi faaliyet raporuna dair görüşlerini meclis kürsüsünden konuşarak değerlendirmelerde bulundu. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, söz alarak faaliyet raporunda yer alan hizmetlere dair bilgileri meclise aktararak, 2019’da İBB’de yönetim değişince Ataşehir’lilerin ilk defa İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile tanıştığını söyledi.

‘ATAŞEHİR’DE HERKES ÖZGÜRCE YAŞIYOR’

Gündeme dair yaptığı açıklamalarda ise ‘Göreve geldiğimizde Ataşehir’de yaşayan herkes bizim vatandaşımızdır dedik’ diyen Başkan İlgezdi, konuşmasına şöyle devam etti: “Hangi mahalle bize ne kadar oy veriyor ona göre hizmet edelim demedik. Tabi ki halka karşı görevimizi hiçbir ayrım yapmadan yapacağız. Şunu biliyorum ki, hangi partiyi desteklerlerse desteklesinler, Ataşehirliler Ataşehir’de yaşamaktan çok mutlu ve memnun. Çünkü yaşam biçimine müdahale yok, herkes özgürce yaşıyor. Bu anlamda ben kendimi mutlu ve huzurlu hissediyorum” diye konuştu.

Meclis üyelerine faaliyet raporundaki bilgilerin yer aldığı 10 dakikalık bir video sunumu yapıldı.

Meclis 1. Başkan Vekili Kudret Arslan tarafından yönetilen oturumda AK Parti Grubu’nun 13 ret oyuna karşın CHP Grubu’nun 21 ve İYİ Parti’li üye Oğuz Sarul’un evet oylarıyla Ataşehir Belediyesi 2020 Mali Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi