İstanbul Gündemi

Bayrampaşa Belediyesi’nden tam donanımlı hayvan bakımevi

Bayrampaşa Belediyesi, ‘can dostlarımız’ için yepyeni bir bakımevi inşa ediyor. Her detayın düşünüldüğü, toplam bin metrekarelik alana sahip bakımevinde hem klinik hem barınak bulunuyor.
Bayrampaşa Belediyesi’nden tam donanımlı hayvan bakımevi
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Ağustos 2023 Pazartesi 09:05

Kediler için köşkler, kuşlar için yuvalar yapan; sokak hayvanları için parklara yemlikler ve suluklar yerleştiren Bayrampaşa Belediyesi, ‘can dostlarımız’ için Cevatpaşa Mahallesi Kıyı Sokak’ta yepyeni bir bakımevi yapıyor. İnşaatı büyük ölçüde tamamlanan bakımevinin kısa sürede hizmete sunulması planlanıyor.

KISA SÜREDE HİZMETE SUNULMASI PLANLANIYOR

Klinik ve barınak olmak üzere iki alandan oluşan toplam bin metrekarelik bakımevinin inşaatı büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Her detayın düşünüldüğü bakımevinde muayene, röntgen, laboratuvar ve ameliyat hizmeti verilecek. Köpekler için alttan ısıtmalı kafesler, hasta kediler için ise özel bölümler yer alacak. İnşaat çalışmaları hızla devam eden bakımevinin kısa sürede hizmete sunulması planlanıyor.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi