İstanbul Gündemi

Bayrampaşa Belediyesi'nden yetim çocuklara iftar!

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Nisan 2023 Pazartesi 17:35

Bayrampaşa Belediyesi, İlçe Kaymakamlığı ile birlikte ilçedeki yetim çocukları ve yakınlarını Hasbahçe Davet Evi’nde iftar programında ağırladı.

 

Çok sayıda yetim çocuğun misafir edildiği programa Bayrampaşa Kaymakamı Şenel ve Belediye Başkanı Atila Aydıner de iştirak ederken program boyunca masaları tek tek gezen Başkan Aydıner, yetim çocuklar ve aileleri ile yakından ilgilendi.

 

 “YETİMLER İLE İFTAR YAPMAK MUTLULUKLARIN EN BÜYÜĞÜ”

Yetim çocukları ağırlamanın kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyleyen Başkan Atila Aydıner, “Yetimin dili, dini ve rengi olmuyor. Dünyanın bütün yetimleri masumdur, hepsi sevgiye ve ilgiye muhtaçtır. En değerli hizmet, yetim ve öksüzlere yapılan hizmettir. Ramazan-ı Şerifin bereketi ve güzellikleri içinde birbirinden güzel onlarca yetim yavrumuzla aynı iftar sofrasına oturmak, onların yüreğine dokunmak bizim için mutlulukların en büyüğü” şeklinde konuştu.

 

İsmail Karaduman - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi