İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun: ‘Biz buradayız ve Sarıyerlilerin sorununu çözüyoruz’

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, Sarıyer’in 10 mahallesini kapsayan tapu sorununun çözümü için toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yaptığı konuşma ile toplantıya damga vurdu.
Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun: ‘Biz buradayız ve Sarıyerlilerin sorununu çözüyoruz’
Haberler / Politika
21 Şubat 2024 Çarşamba 10:41

Sarıyer Geri Görünüm Ve Etkilenme Bölgesi Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Revizyonu oybirliği ile İBB Meclisi’nden geçti.

“HİÇ KİMSE BURADA SİYASET YAPMASIN”

“Ben neden Tevfik Göksu Başkanıma ve Muhammet Kaynar Başkanıma teşekkür ediyorum? Çünkü bu sorun sizlerin sayesinde çözüldü. Perşembe günü özensiz ve ilgisiz bir dosya gelmişti. Sizlerden başkanlığında grubumuzda bir karar alarak meclisi olağanüstü topladık. Bir ilçenin kaderini etkileyen 50 yıllık sorunu konuşarak karara bağlıyoruz. Hiç kimse burada siyaset yapmasın. Burada olmayan bir belediye başkanına teşekkür etmek... Bu konuya nasıl yaklaştıklarını ve ne kadar emeklerinin olduğunu herkes görüyor. Biz buradayız ve sorunu çözüyoruz.”

“HUZUR VE GÜVEN İÇERİSİNDE YAŞASINLAR DİYE ÇALIŞTIK”

“7 Temmuz 2022’de alınan karar gereği parayı peşin yatıran vatandaşlarımız tapularını alabiliyordu. Bu şartı karşılayan vatandaş sayısı da 20. Şimdi neden Muhammet Kaynar Başkanımıza teşekkür ettiğimi daha iyi anlayacaksınız. Hukuk Komisyonu Başkanımız Muhammet Kaynar’ın karara yazdığı gibi artık ilk taksiti ödeyen vatandaşlar da tapularını alabilecek. Yani 24 ay veya 36 ay beklemelerine gerek yok. Vatandaşlarımız evlerinde huzur ve güven içerisinde yaşasın diye çalıştık. Hak sahibi binaların tamamını kapsayacak şekilde binaları yıkılan vatandaşların arsası olup hak sahipliğini ispatlayan vatandaşlarımız da tapusunu alıyor. Bu işte emeği ve katkısı olan tüm partilerin meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Fakat bu işte herhangi bir katkısı olmayan, sadece görünmek için burada olanları da vatandaşın vicdanına havale ediyorum. Bugün en küçüğü 90 bin metrekare olan 91 parselin sorununu çözüyoruz. Toplam 5 milyon karelik alanı kapsayan bölgede yaşayan vatandaşlarımız tapularına kavuşuyor.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi