İstanbul Gündemi

İYİ Parti’nin Sarıyer Belediye başkan adayı belli oldu!

İYİ Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Sarıyer Belediye Başkan Adayı belli oldu. İlçe Başkanı İbrahim Temur, parti yönetimi tarafından belediye başkan adaylık görevinin kendisine tebliğ edildiğini açıkladı.
İYİ Parti’nin Sarıyer Belediye başkan adayı belli oldu!
Haberler / Politika
19 Şubat 2024 Pazartesi 18:33

Türkiye nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerini bekliyor. Siyasi partiler de bir bir adaylarını açıklarken, İYİ Parti’nin Sarıyer Belediye başkan adayı da netleşti.

“TARAFIMA TEBLİĞ EDİLMİŞTİR”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İbrahim Temur, “Değerli Sarıyerliler ve kıymetli partililerimiz! İYİ Parti Sarıyer Belediye Başkan Adaylığı görevi tarafıma tebliğ edilmiştir. Bu göreve şahsımı layık gören Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Burak Akburak, İBB Başkan Adayımız Sn. Buğra Kavuncu, İl Başkanımız Sn. Yücel Coşkun ve teşkilat mensubu tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” sözleriyle belediye başkan adaylığını duyurdu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi