İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun bombayı patlattı! ‘5 yılda 5 kapalı spor salonu’

Sarıyer Spor Kulübü’nü ziyaret eden Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, göreve gelmesi halinde Sarıyer’e yapılacak spor yatırımları hakkında bilgi verdi.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
2 Mart 2024 Cumartesi 10:32

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ile birlikte Sarıyer Spor Kulübü'nü ziyaret eden Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun,mevcut Sarıyer Belediyesi yönetiminin Sarıyer’de spora dair bir yatırımı olmadığını ifade etti.

“SPOR KULÜPLERİMİZİN CİDDİ ANLAMDA EKSİKLİKLERİ VAR”

Yerel seçimde Sarıyer Belediye Başkanı seçilmesi halinde yapacakları projeleri anlatan Coşkun, “Profesyonel takımımızın olduğu gibi amatör spor kulüplerimizin de ciddi anlamda eksiklikleri var. Sarıyer Belediyesi’nin yaptığı tek bir kapalı spor salonu yok. Bakanlığımızın bölgede bir projesi var. Ayrıca hem bizim hem de İBB’nin kitapçığında proje var. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Sarıyer’in 5 tane kapalı spor salonu olacak. Bunun yanı sıra resmi müsabakaların oynanacağı 3 tane de stat gelecek. Mevcut Çayırbaşı Stadı da modernize edilecek" dedi.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi