İstanbul Gündemi

Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Sarıyer'de spor kulüpleri ile bir araya geldi

Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, Karadeniz Vakfı'nda Sarıyer'deki amatör spor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda kulüplerin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Sarıyer'de spor kulüpleri ile bir araya geldi
Haberler / Politika
19 Şubat 2024 Pazartesi 12:15

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, açılış konuşmasında Sarıyer'de spor alanında yapılan yatırımları ve devletin Sarıyer'e spor alanında yapacağı hizmetlerden bahsetti.

“GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTAN YEGANE ETKEN SİZ SPOR KULÜPLERİSİNİZ”

Hüseyin Coşkun ise yaptığı konuşmada spor ile siyaseti her zaman ayrı tuttuklarını vurgulayarak, "Sarıyer'in spor konusundaki eksikliklerinin farkındayız. Bu eksiklikleri gidermek için projelerimiz hazır. 31 Mart'tan sonra Sarıyer spor alanında bambaşka bir konumda olacak. Spor kulüplerinin sorunlarını her zaman dile getirdik. Belediyeyi aldığımızda malzeme yardımı olsun, ulaşım yardımı olsun yanınızda olacağız. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutan yegane etken siz spor kulüplerisiniz" dedi.

“SORUNLARINIZI BİLİYORUZ”

Hüseyin Coşkun, statlarda ışıklandırmaların yetersiz kaldığının da farkında olduklarını ve bu konuda çalışma yapacaklarını, soyunma odalarının elden geçirilmesi gerektiğini, özellikle Bahçeköy Stadı'nın zemininin bozuk olması konusunda da çalışmalarının olduğunu belirtti. Coşkun, "Biz içinizden gelen insanlar olduğumuz için sokakların sorunlarını biliyoruz. Bunlar vaat değil yapılacak ve işlerimizi kolaylaştıracak hizmetler. Sadece futbol özelinde değil mahallelerimizde yürüyüş alanları, açık spor tesisleri yapacağı. Ferahevlerde oturuyorum 140 bin metrekare parsel içerisinde bir tane basketbol potası yok. Orada spor yapmak isteyen bir çocuk başka bir yere gitmek zorunda kalıyor. 140 bin metrekare Şişli kadar bir alan demek neredeyse. Sarıyer bir sahil ilçesi hatta en uzun sahil şeridine sahip fakat su sporları kapsamında hiçbir girişim yok bu konuda da çalışmalarımız var. Sarıyer’i biz de her anlamda ayağa kaldıracağız” diye konuştu.

MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Amatör spor kulüplerinin başkanları da Hüseyin Coşkun'un samimi yaklaşımından ve spora verdiği önemden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Toplantı sonunda Hüseyin Coşkun, amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olacağını ve Sarıyer'i sporun merkezi haline getirmek için birlikte çalışacaklarını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi