İstanbul Gündemi

BEM-BİR-SEN 7 NO´LU ŞUBE´DEN BİRLİK İFTAR

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
5 Temmuz 2015 Pazar 23:27

Geleneksel iftar yemeğini bu yılda veren BEM-BİR-SEN 7 No´lu Şube´sinin Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı´nda düzenlenen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Sendika camiasının aileleri ile birlikte katıldığı iftara basın mensupları da ilgi gösterdi.

Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve yönetimi, davetlileri kapıda karşıladı. İftar yemeği öncesinde sinevizyon gösterisi ile sendikanın çalışmaları anlatıldı. Daha sonra program Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. İftar yemeğinin ardından selamla konuşmalarına geçildi. İftar yemeğinin sunumunu yapan Derneğin Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yıldırım, BEM-BİR-SEN 7 No´lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç´u kürsüye davet etti.

BEM-BİR-SEN 7 No´lu Şube Şube Başkanı Niyazi Karakoç, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı ve  sendikacılığın bir gönül işi olduğunu söylediği konuşmasında; ?Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif ayı hepimize hayırlar getirsin. Bu mübarek ayın tüm dünya barışına vesile olmasını diliyorum. Dünya üzerinde baskı, zulüm ve sıkıntı çeken Müslümanların acılarının dinmesini Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum. Bu anlamlı katılımdan dolayı tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğinin sergilendiği bir ortamı teneffüs ediyoruz bu akşam. Şubemizin başarıları tek bir kişiye endekslenemez tabii ki. Bu, bir ekip işidir. Sendikacılık zaten bir gönül işidir. Gönlünüz ve ekibiniz varsa başarı kaçınılmaz olur. Yapmış olduğu etkinliklerle gönüllerde yer tutan tüm yönetimimi huzurlarınızda tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

 Karakoç; ?Yaklaşmakta olan Kadir Gecesi ve akabindeki Ramazan Bayramı´nı ailelerinizle, birlikte sağlık ve huzur içerisinde geçirmenizi Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum? diyerek sözlerine son verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi