İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi 'Bastığın Yer Zafer' dedi

Her yıl Cumhuriyet’in özel günlerini etkili ve aktif kutlayarak büyük beğeni toplayan Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos zaferinin ruhunu hatırlatmak için zafere giden o ilk adımdan ilham alarak etkileyici bir projeye imza attı.
Beşiktaş Belediyesi 'Bastığın Yer Zafer' dedi
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Eylül 2023 Cumartesi 09:09

29 Ağustos akşamı Dolmabahçe Caddesi’nde gerçekleştirilen projede; zemine yerleştirilen “BASTIĞIN YER ZAFER” alanına basanlar, bir sürpriz ile karşılaştı.

KARŞILARINDA IŞIKLI BİR MESAJ YANDI

Bu görsel üzerinde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk görseli ile birlikte 30 Ağustos Zaferi’nin ne zorluklarla kazanıldığı ve bu toprakların paha biçilmez değeri anlatıldı.  Her gün binlerce insanın yürüdüğü bu yol, Zafer Bayramı'nın 101. yılında zafer ışıklarıyla aydınlandı. Atatürk'ün zaferle sonuçlanacak mücadelesine başladığı bu yollar, yüzlerce insanın etkileşimiyle tekrar hatırlandı ve çalışma büyük beğeni topladı. Proje 10 Kasım’a kadar sahada deneyimlenebilecek.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi