İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi’nden deprem risk analiz çalışması!

Beşiktaş Belediyesi, İstanbul’da beklenen olası depreme karşı ilçe genelindeki tüm yapıların deprem risk analizine başladı. Ekipler, Ortaköy ve Mecidiye Mahallesinde bulunan yapılarda risk tespiti yaparak vatandaşları yaptıkları işlemler hakkında bilgilendirdi.
Beşiktaş Belediyesi’nden deprem risk analiz çalışması!
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Haziran 2023 Cuma 15:35

Beşiktaş'ın geleceği için önemli bir adım attıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beşiktaş İmar A.Ş. ile birlikte, ilçedeki tüm yapıların deprem risk analizine başladıklarını söyledi. İnşaat mühendisi, mimar ve teknik yardımcıdan oluşan 20 ekip, 16 bin yapı stokunun tamamında çalışmalara başladı.

BAŞKAN AKPOLAT’IN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE:

“Deprem gibi doğal afetlerin ülkemizde sıkça yaşandığı bir gerçek. 4 ay önce yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından bu konunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Bu nedenle, Beşiktaş olarak bizler de bu gerçeği göz önünde bulundurarak, kentimizdeki yapılarımızın güvenliğini sağlamak için çalışıyoruz. Bu çalışmalar, Beşiktaş'ımızın geleceği için son derece önemli. Çalışmalarımızın amacı, kentimizdeki yapıların depreme karşı dayanıklılık seviyesini tespit etmek ve gerekli güçlendirme çalışmalarını yaparak, Beşiktaş'ımızı olası afetlere karşı korumak.”

“DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“Kentimiz için yaptığımız bu yatırımla sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek, ilçemizi daha güvenli bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle, tüm Beşiktaşlıların bu çalışmalara destek olmasını ve bu konuda duyarlı olmasını istiyorum. Halkımızın güvenliği ve refahı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sizlerin desteği ve katkılarıyla daha da güçlenerek, Beşiktaş'ımızı daha yaşanabilir bir kent haline getirmeye devam edeceğiz.”

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi