İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi’nden Kahramanmaraş’a yardım eli

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Şubat 2023 Pazartesi 11:06

Beşiktaş’ta, Kaymakamlık, AFAD ve Kızılay ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Tam donanımlı acil durum ekiplerimiz ve araçlarımız da hava yolu ile bölgeye ulaşmak için İstanbul Havalimanı’na doğru yola çıktı” dedi.

“Komşularımızı Kızılay kan merkezlerine kan bağışı yapmaya davet ediyorum”

Afet bölgesine yardım için tüm planlamaları yaptıklarını belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat; “Bu sabah maalesef acı bir haberle güne başladık. Kahramanmaraş Pazarcık merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyorum. Deprem haberini aldıktan sonra Beşiktaş Belediyesi Arama Kurtarma Birimimizin öncü ekipleri bölgeye hareket etti. Depremzedeler için ilerleyen saatlerde olabilecek ilave ihtiyaçlar için tüm komşularımızı gün içinde Beşiktaş'taki Kızılay kan merkezlerine kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi