İstanbul Gündemi

Beşiktaş Belediyesi’nden sanata büyük destek

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Mayıs 2022 Cuma 10:57

26-29 Mayıs günleri arasında düzenlenecek ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan ArtContact İstanbul Çağdaş Sanat Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı. Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen fuara, Beşiktaş Belediyesi 27 sanatçıyla katılıyor.

Sanatın barışçıl yanını duvarlara aktarıyorlar

Bir grafiti ve iki sokak sanatçısı da fuar süresince Beşiktaş Belediyesi tarafından kurulan duvarda performanslarını sergileyecek. Sanatçılar, son dönemde dünyayı etkisi altına alan çatışmalara karşın sanatın barışçıl yanını duvarlara aktarıyor. Sokak sanatçılarının çalışmaları fuardaki açık alanda, 24 sanatçıya ait eserler ise Beşiktaş Belediyesi’nin A30 numaralı stant alanında ziyaret edilebilecek.

4 bine yakın eser ziyaretçiyle buluşacak

Birçok müzik dinletisinin ve atölye çalışmasının eşlik edeceği dört günlük fuarda, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve çeşitli illerin galerilerinin yanı sıra yurt dışından da pek çok galeri uluslararası sanat etkinliğinde yer alıyor. Yüzden fazla galeri, müze ve üniversitenin stant açtığı fuarda, binden fazla sanatçının 4 bine yakın eseri ziyaretçiyle buluşacak.

“Beşiktaş Belediyesi’nin desteğini görmekteyiz”

Sanatçı Halil Eren’de desteklerinden dolayı Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkür ederek, şunları dile getirdi: “İllüstrasyon ve çağdaş sanat yapıyorum. ArtContact sergisinde Beşiktaş Belediyesi’nin standındayız. Genç sanatçılar olarak 2 yıldan bu yana Beşiktaş Belediyesi’nin desteğini görmekteyiz. Yine bu sergide de desteklerini esirgemediler.”

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi