İstanbul Gündemi

Beşiktaş’ta kamusal alanların çehresi değişti

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Ekim 2022 Çarşamba 14:29

“Diyalog” teması etrafında parka kimlik kazandırma hedefiyle kent mobilyası tasarımları ve saha zemin uygulamaları gerçekleştirildi. Gün boyu DJ performansının eşlik ettiği parkın açılış etkinliği renkli anlara sahne oldu.

Sürpriz hediyeler kazandılar

Orkun Kargöz ile Onaran Yoga ve güne merhaba aktivitesiyle başlayan açılış, parka bırakılmak üzere kuş yuvası yapımı atölyesiyle devam etti. Milli basketbolcu Sinan Güler’in de bulunduğu ödüllü basketbol yarışmasında ise katılımcılar yeteneklerini gösterip sürpriz hediyeler kazanmanın mutluluğunu yaşadı.

Rıza Akpolat: “Kolektif ve sürdürülebilir bir yaklaşım gözetildi”

Beşiktaş Festivali’nin yapıldığı Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nın yanındaki Alman Deresi Yürüyüş Parkuru’nda yer alan ve artık işlevini yitirmeye başlamış bir alana Akkök Holding ve Onaranlar Kulübü iş birliği ile Beşiktaş Belediyesi’nin verdiği destekle yeni bir 'Hareket ve Topluluk Alanı' kazandırıldığını kaydeden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “Beşiktaş’taki kamusal alanların günün gereklerine göre yenilenerek komşularımıza sunmak ve onlara yeni kamusal alanlar açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımıza bir yenisini daha ekledik.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Dördüncü: “Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkür ederiz”

İstanbul’un önemli yeşil alanlarından birini sürdürülebilirlik anlayışıyla yenilemekten mutlu olduklarını dile getiren Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ise şunları söyledi: “Alman Deresi Yürüyüş Parkuru’nda başlayan iş birliğimizdeki destekleri için Onaranlar Kulübü ve Beşiktaş Belediyesi’ne teşekkür ederiz.”

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi